Nyheter

Fastpartner tecknar nya hyresavtal om totalt 1 491 kvadratmeter i Solna Port

Fastpartner har tecknat två nya hyresavtal i Solna Port, Råsundavägen 4 i Haga Norra. Det ena avser Kriminalvården som slutit ett nytt femårigt hyresavtal om 943 kvadratmeter, vilket ökar deras förhyrning till totalt 2 538 kvadratmeter. Det andra avser Setra Group AB, ett av Sveriges största träindustriföretag, som tecknat ett nytt hyresavtal avseende en lokal om 548 kvadratmeter.

Solna Port i Haga Norra erbjuder allt som medarbetare vill ha av en riktigt bra arbetsplats. Ett fantastiskt läge i Stockholms andra city i en fastighet som certifierad enligt BREEAM In-Use Very Good, kombinerat med fullservice: en välkomnande reception, mat och dryck från bl.a. prisbelönta Restaurang P, gott om platser för möten (från 2 till 120 personer), stort gym och t.o.m. en idrottshall.

Att kommunikationsläget är ypperligt – bara 7 minuter från T-centralen med pendeltåg och ett optimalt billäge vid E4:an – bidrar till en vinnande helhet som både Kriminalvården och Setra Group uppskattar.

– Att Kriminalvården utökar sin förhyrning och Setra Group väljer Solna Port i Haga Norra är ett gott betyg. Det attraktiva läget, vårt fullservicekoncept och kontorslösningar i framkant gör helt enkelt detta till ett förstahandsalternativ för allt fler företag och organisationer, säger James Thorén, förvaltare på Fastpartner.

Solna Port i Haga Norra ligger i det som med rätta anses vara Stockholms andra city. Här arbetar idag nästan 40 000 personer. Kollektivtrafiken är ypperlig, bara 7 minuter med pendeltåg från T-centralen och 4 minuter från Odenplan. Servicen ligger på hög internationell nivå tack vare Westfield Mall of Scandinavia. Kontoren är självklart moderna och kontorsläget är av innerstadskaraktär.