Nyheter

Croisette fortsätter sitt framgångsrika samarbete med MG Real Estate

Croisette och MG Real Estates framgångsrika samarbete fortsätter – denna gång för MG PARK ESKILSTUNA.

MG Real Estate kommer att uppföra ett toppmodernt lager på 56 000 kvadratmeter. Byggnationen är redan igång och förväntas vara klar under första kvartalet 2025. Lagret har direkt tillgång till E20 och järnvägen, vilket bidrar till effektiv drift och distribution och omlastning av produkter.

Vårt samarbete med MG Real Estate går tillbaka till 2020 när vi hade äran att arbeta med uthyrningen av MG PARK MALMÖ. Vårt senaste gemensamma projekt var i Västerås där vi förmedlade en affär med e-handelsföretaget Twistshake på över 10 000 kvm. Nu ser vi fram emot ett framgångsrikt samarbete även i Eskilstuna, där vi redan har flera intressanta dialoger med potentiella hyresgäster, säger Peter Bergquist, Deputy CEO & Head of Leasing, Croisette.

MG PARK ESKILSTUNA – FAKTA OCH SIFFROR:

Lagerenheter: cirka 11 000-56 000 kvm
Takhöjd: 11,70 meter fritt utrymme under takbalkarna
Golvbärförmåga: från 5 ton/kvm
Kontor från 160 kvm
Parkering: Avställningsområde för lastbilar, cykel- och bilparkering, laddningsstationer för elbilar
Lastportar: Marknivåportar, vädersäkrade lastportar
Tillgänglighet via järnväg
Specialbehov anpassas efter kundens krav, t.ex. temperaturkontroller, farligt gods etc.
Miljöcertifiering, solpaneler