Nyheter

Boxicon lanserar nya designmöjligheter och funktioner för arkitekter

Boxicon, Sveriges ledande leverantör av fastighetsboxar, introducerar en rad nya produkter och tjänster som utlovar att förändra hur arkitekter ser på post- och pakethantering i fastigheter. Förutom ett brett sortiment av boxar i olika storlekar och utföranden, har Boxicon nu expanderat sitt färgprogram och introducerat specialmodeller som LYNX.

– Som arkitekter är det viktigt att ha tillgång till flexibla och estetiskt tilltalande lösningar. Med vårt utökade sortiment och färgpalett kan arkitekter nu integrera våra fastighetsboxar i sina projekt på ett sätt som förhöjer hela byggnadens design, säger Olle Årman, VD på Boxicon.

Boxicon har också introducerat två nya modeller av den poplulära och svensktillverkade fastighetsbox-serien Lynx, Lynx Kompakt G3 och Lynx Liggande G3, formgivna av Jan-Åke G. Systemen kommer i samma smäckra form som tidigare modeller, men med ännu högre säkerhet, enklare namnmärkning och andra smarta funktioner.

– För oss är varje projekt en möjlighet att skapa något unikt. Vi välkomnar arkitekter att samarbeta med oss för att utforska nya designmöjligheter och skräddarsydda lösningar, tillägger Olle Årman.

Foto:Malachi Witt