Nyheter

O’Learys satsar stort i Lundbergs Fastigheters Innerstan

Idag presenterade Lundbergs Fastigheter bolagets största nöjessatsning någonsin. O’Learys kommer etablera en ny enhet i galleria Linden i Norrköping city. Etableringen om 2 800 mkommer utöver restaurang även innehålla sport, aktiviteter och underhållning i olika former. Dessutom kommer gästerna kunna njuta av härliga sommarkvällar på stadens första takbar med en terrass på omkring 500 m2. Den nya etableringen kommer bidra med omkring 100 nya arbetstillfällen i Norrköping och den gemensamma investeringen beräknas uppgå till omkring 100 miljoner kr.

I Lundbergs Fastigheters handelskvarter i centrala Norrköping pågår just nu en stor omvandling. Flera fastigheter får en ny arkitektonisk utformning, utemiljöer byggs om och butiker och restauranger får sällskap av coworking och kontor, kultur och ett mer upplevelsebaserat innehåll. Allt samlas under det gemensamma varumärket Innerstan.

Den nya O’Learys-etableringen kommer bidra stort till att förverkliga visionen om att skapa kvarter för livets alla delar – arbetsliv som fritid, vardag som helg. Här kommer Norrköpings invånare kunna äta god mat men även spela bowling, arkadspel, shuffleboard, dart och minigolf. Det kommer även finnas karaoke och nattklubb.

– Vi är oerhört glada över att O’Learys väljer att satsa på Norrköping tillsammans med oss, säger Christian Claesson, regionchef Öst på Lundbergs Fastigheter. Med O’Learys får vi ett mycket omtyckt koncept som bidrar till att lyfta upplevelsen av Innerstan ytterligare. Det här är verkligen en glad nyhet för Norrköping, avslutar Christian.

– Vi är väldigt stolta och glada över att stärka O’Learys närvaro i centrala Norrköping. O’Learys i Linden kommer att erbjuda en Boston-inspirerad upplevelse med sporten i fokus, amerikansk mat och en rad sociala aktiviteter. Vi tror att detta kommer bli en inspirerande plats för både vänner, kollegor och familjer att njuta av sport, god mat och dryck, musik och roliga aktiviteter, säger Andreas Myhrman, VD på Social Eatertainment Group.

Byggnationen av O’Learys påbörjas under hösten 2023 och förhoppningen är att välkomna de första gästerna lagom till sommaren 2024.

Bild: Lundbergs Fastigheter