Nyheter

Svenska Hus välkomnar nya hyresgäster till sina nyproducerade lägenheter i Stockholm

Nu välkomnar Svenska Hus sina första bostadshyresgäster på Orrestaslingan 8 i centrala Bandhagen, 17 min från T-centralen.

– Det är riktigt roligt att vi nu kommit så långt att vi kan börja hyra ut och erbjuda helt nya hem i Bandhagen, säger Niklas Gahm, fastighetsutvecklingschef på Svenska Hus i Stockholm.

Svenska Hus adderar nu 171 nyproducerade lägenheter i olika storlekar och äger numera totalt 608 lägenheter i området.

Stadsdelen som utvecklades på 50-talet i samband med att Stockholm ”växte ur innerstaden” har kvar sin 50-talskaraktär och kvarteret är uppdelat i flera separata hus med en trygg och avgränsad innergård. Samtliga trapphus är genomgående från gata till gård och lägenheterna har härligt stora balkonger. Vår nybyggda fastighet tillsammans med platsens intressanta kulturhistoria och den populära parken Bandängen bidrar till en trygg och trivsam boendemiljö på gränsen till Stureby och Örby.

– Bandhagen är en stadsdel under utveckling och ett område vi vill fortsätta utvecklas inom. Att bygga hållbart och långsiktigt är helt i linje med vårt evighetsperspektiv, säger Anna Lorentz, regionchef Svenska Hus Stockholm

– Vårt kvarter Småbildskameran utgör en något mer urban och samtida känsla till området. Resultatet har blivit oerhört bra, med spännande och högkvalitativa stadsmiljöer med blandade lägenhetsstorlekar kring centrum där man långsiktigt kan stanna och anpassa sitt boende efter livets olika behov, säger Niklas Gahm.