Nyheter

Real rådgav Logicenters vid förvärv av mark utanför Helsingborg

Real Advokatbyrå rådgav Logicenters vid förvärv av 82 818 kvm mark i Hyllinge, drygt en mil utanför centrala Åstorp. Fastigheten ligger strategiskt belägen i nära anslutning till såväl E4 som E6. Logicenters avser att utveckla området och bygga en logistikbyggnad om ca 36 000 kvm anpassad för Frigoscandia AB.

Frigoscandia är Nordens ledande aktör inom temperaturkontrollerad livsmedelslogistik. Anläggningen förväntas stå klar under det sista kvartalet av 2024 och kommer vara specialanpassad för lagring av livsmedel i flera temperaturzoner. Den nya anläggningen i Hyllinge kommer att bli Frigoscandias största, med hantering och lagring av livsmedel samt vara ett nav för import och exportvolymer.

– Det är alltid lika roligt att få medverka i spännande projekt likt detta. Vi är väldigt glada över förtroendet och gratulerar Logicenters till ännu ett förvärv, säger Mikael Laag, Partner, Real Advokatbyrå.