Nyheter

Wästbygg Gruppen bygger om skola i Boden och flyktingboende i Luleå

Wästbygg Gruppens koncernbolag Rekab Entreprenad, har tecknat ett entreprenadavtal med Boden kommun avseende ombyggnation av Mårängsskolan, en F-6 skola på Sävastön strax söder om Boden. Ombyggnationen av den 4000 kvm stora skolan startar nu i juni och beräknas vara klar mot slutet av 2024.

Rekab har också fått uppdraget av Lulebo att bygga om ett flyktingboende i Kv. Blixten till ett LSS-boende med 15 lägenheter. När ombyggnationen, som påbörjas omgående, är klar i slutet av året ska personer med fysiska eller psykiska funktionsnedsättningar kunna flytta in i de anpassade lägenheterna.

Ordervärdet för de båda projekten uppgår till ca 50 mkr.

– Vi tackar Boden kommun och Lulebo för förtroendet och ser fram emot att påbörja två nya projekt i Norrland, säger Anton Johansson, vd på Rekab Entreprenad AB.