Nyheter

Duravit i samarbete med Studio F.A Porsche

Duravit lanserar nu badrumsserien Qatego, som är designad av Studio F.A Porsche. Utmärkande för Qatego är att två designelement möts, med möbler med rena linjer och porslin med rundade kanter – vilket skapar en harmonisk helhet. Qategoserien består av möbler, handfat, toaletter och badkar, och erbjuder många möjligheter till individuella lösningar, tack vare ett stort urval av storlekar, färger, former och material.

– Jag är otroligt glad och förväntansfull över vår lansering av badrumsserien Qatego som är designad av Studio F.A Porsche. berättar Johan Aspemar, VD för Duravit Sverige.

– Serien är verkligen unik i sitt designuttryck, med möbler som kombinerar en upplyst öppen förvaring med lådor, porslinshandfat med såväl mycket rymlig tvättyta som bra avställningsytor samt toaletter med en modern design och högsta prestanda, fortsätter Johan.

– Qatego kommer inom kort att finnas tillgänglig hos våra återförsäljare, och jag ser också framför mig att Qatego med sin attraktiva prisnivå kommer att bli en badrumsserie för många hotell- och bostadsprojekt avslutar Johan.