Nyheter

Ny partner och styrelseordförande på Reflex

Reflex Arkitekter utökar partnergruppen och tar in Marcus Hellman som ny partner. Under sommaren 2022 tillträdde han posten som ny styrelseordförande och innehar sedan tidigare rollen som CFO i bolaget. Med Marcus som ny partner och styrelseordförande utvidgar Reflex sin expertis inom affärsstrategiska och finansiella frågor.

Som ny partner och styrelseordförande kommer Marcus att ha en ledande roll i att hantera företagets ekonomi och strategiska utvecklingsfrågor. Han kommer att arbeta tätt tillsammans med övriga styrelsemedlemmar och partners för att utveckla Reflex och stärka företagets position på marknaden.

– I sin roll som CFO har Marcus en given plats både i ägargruppen och som styrelseordförande. Marcus har en mångårig erfarenhet av ekonomi och ledningsarbete i snabbväxande företag, säger Marco Folke Testa, VD Reflex Arkitekter.

Som styrelseordförande kommer Marcus att ha inflytande över både Reflex och Reform, som är företagets inredningsstudio och ett varumärke inom Reflex.

– Jag drivs av att vara med och vidareutveckla spännande bolag på spännande marknader. Reflex och Reform är två varumärken med fantastisk potential som linjerar med mina och partnergruppens långsiktiga visioner, säger Marcus Hellman.

I och med Marcus Hellmans tillträde som partner består Reflex partnergrupp av totalt tio delägare.