Nyheter

Försäljningsstart: Orangeriet på Tellusgatan

Vid lunds östra city-entré har nu försäljningen påbörjats av 45 lägenheter i ett projekt som går under namnet Orangeriet på Tellusgatan. De ritas av Fojab arkitekter och är fördelade från 2-5 rum och kök.

Bostäderna säljs av Fastighetsbyrån i Lund och franchisetagare Alexandra Ernberg berättar att hon är glad över gensvaret i samband med lanseringen.

– Vi har nyligen haft träffar på vårt kontor med både arkitekten för att titta på planritningarna och en kundträff för att träffa projektledarna bakom projektet och vi har haft god uppslutning.

I samband med lanseringen efter årsskiftet har nästan en handfull lägenheter bokats och Alexandra är nöjd med gensvaret.

– Vi har vetat från början att vi inte skulle ha någon rusning bland köparna, det är inte rätt marknad för det just nu, men vi är nöjda med att så många är intresserade. Just nu går vi ut med att vi tecknar bokningsavtal, vilket öppnar upp för intressenter att boka sig nu, och bestämma sig framåt maj. Man har alltså möjlighet att paxa den bostad man är intresserad av, för att köpa längre fram när vi tror att marknaden har stabiliserat sig. Vi ser tydliga tecken på det då vi har fler personer på visningar nu än under hösten. Framför allt på villa-marknaden.

Ansvarig mäklare Emma Enckell berättar att alla som funderar på att byta bostad är välkomna att kontakta henne.

– Vi vet att kunderna behöver så mycket information som möjligt innan de bestämmer sig i en tid som denna. Jag får många frågor om bostadsmarknaden generellt, vart är vi på väg, hur ser det ut om 3 år osv. Det jag vet är att Orangeriet har svårslagna lägenheter, standarden är högre än vad jag sett någon annanstans, och här har man verkligen tänkt på hållbarhet och miljö, så det är ett hus som kommer stå sig i många år framöver. Här finns solceller och energismarta lösningar, med låg belåning, så här finns verkligen allt.

För att läsa mer:

fastighetsbyran.com/orangeriet

eller klicka:

HÄR