Nyheter

Zleep Hotels kommer till Berlins flygplats

Med skandinavisk design, sofistikerad funktionalitet och genomtänkt hållbarhet parat med effektiva digitala erbjudanden, öppnar Zleep Hotels sitt första hotell i den tyska huvudstaden.

Tillsammans med projektpartnern Project Immobilien Group kommer Deutsche Hospitality att öppna hotellet med 198 rum under första kvartalet 2024. Hotellet kommer att ligga på Alexander-Meissner-Str. 4, 12536 Berlin – och de sista konceptuella korrigeringarna av det redan färdigställda hotellet har påbörjats.

Hotellet erbjuder skandinavisk, minimalistisk design i samband med mantrat ”A great night’s Zleep” utan att kompromissa med kvalitet och komfort. Rummen är utrustade med extra långa, bekväma sängar, smart-TV, höghastighets-Wi-Fi, regndusch i privata badrum och ett hemtrevligt ljuskoncept. Materialen som används är valda med hållbarhet i åtanke. Dessutom har hotellet en restaurang, en lounge och 55 parkeringsplatser. Resenärer kan också dra nytta av den digitala in-/utcheckningsbåset och andra digitala tjänster.

För närvarande omfattar Zleep Hotels portfölj 15 hotell i Danmark, Sverige och Spanien. Förutom öppningen nyligen av det största Zleep-hotellet någonsin i Madrid, planeras för närvarande ytterligare hotellöppningar i Europa.

Zleep Hotels Berlin Airport byggs i utmärkt sällskap, nämligen med det befintliga Steigenberger Hotel och de två IntercityHotels i närheten, vilket stärker Deutsche Hospitalitys närvaro på Berlins flygplats.