Nyheter

Bonava säljer 75 hyreslägenheter i Åbo

Bonava säljer 75 hyreslägenheter i Åbo, Finland, till investeraren eQ. Bostäderna förväntas färdigställas och överlämnas till kund under det andra kvartalet 2024.

– Vi är glada att sälja detta hyresrättsprojekt i Åbo. Vad vi nu bygger är det sjunde projektet i grannskapet, en byggnad med energiklass A. Kirstinpuisto är vårt största projekt i Finland, där vi sammantaget utvecklar 1400 bostäder, säger Riku Patokoski, affärsenhetschef, Bonava Finland.

Det framväxande bostadsområdet Kirstinpuisto har ett centralt läge med goda kommunikationsmöjligheter, ett bra utbud av service och stadsgrönska. Totalt planerar Bonava att uppföra 1400 bostäder i Kirstinpuisto och vid produktionsstart av det aktuella projektet inleds byggnationen av Bonavas sjunde flerbostadshus i området.