Nyheter

Kollektionen Woodland hyllar naturen året om

När Boråstapeter inspireras till nya kollektioner återvänder de gärna till naturen som en ständig källa till färg och form. Som ett led i detta presenteras årets första kollektion Woodland med nio mönster i totalt 32 färgställningar. 

Boråstapeter hyllar gärna naturen i sina tapetkollektioner med de nordiska träden och detaljer som vackra bladverk och bär i sin renaste form. Som ett led i detta lanseras nu kollektionen Woodland med ett uttryck i gränslandet mellan det traditionella och det moderna. 

Kollektionen, som består av nio natursköna mönster i totalt 32 färgställningar, visar det vackra i det enkla där mönsterbilderna rör sig bland höga talltoppar, spänstiga slånbär, karga klippor, grönskande ormbunkar, myrar och fjäll. 

Woodland har även inspirerats av de fyra årstidernas skiftningar. Från ljus vår till mörk midvinter. Det rustika form-språket och den dämpade färgskalan från naturens egen palett ger harmoni och trivsam hemmakänsla.

 Woodland lanseras den 22 februari på borastapeter.com samt hos utvalda återförsäljare. Pris: 499 kronor/rulle.