Nyheter

Bygr ingår avtal med Tornstaden

Bygr fick under hösten förtroendet som systemleverantör till Tornstaden i administration av inredningsval och hantering av ändringsförfrågan från bostadsköpare.

Bygr tillhandahåller en digital plattform för samverkan mellan bostadsköpare, projektutvecklare, entreprenörer och leverantörer vid nyproduktion av bostäder. Det kan bland annat handla om val av inredning, besiktningar och eftermarknadshantering.

Många av de ledande aktörerna inom entreprenad och projektutveckling i Norge finns på Bygrs kundlista. Över 600 underleverantörer använder plattformen idag. – Tornstaden är vår andra kund i Sverige. De sätter effektivitet och digitalisering i fokus för att kunna erbjuda sina kunder ett så flexibelt bostadsköp som möjligt.

Brf Hovåsängen, som är vårt första projekt tillsammans, sticker verkligen ut när de kommer till kvalitét, kunddialog och service. Vi är tacksamma för förtroendet och ser fram emot fortsatt samarbete, säger Emmie, Landschef på Bygr i Sverige. Tornstaden startades 2005 och är idag en av västsveriges största byggaktörer. Sedan hösten 2015 finns de etablerade i Stockholm och sedan våren 2018 även i Malmö.

– Valet föll på Bygr då dom hade resurser för att snabbt hjälpa oss med det vi behövde med en pressad tidplan. Bygr är också inne i en spännande expansionsfas där vi som kund kan vara med och påverka utvecklingen och få vara en del av resan säger Caroline Damm, Projektutvecklare på Tornstaden Projektutveckling AB.

Bland de största ägarna i Bygr finns det norska investmentbolaget Kistefos och Construct Venture – ett investmentbolag som ägs till hälften av Obos och AF Gruppen.