Nyheter

K-Bygg storsatsar i Töreboda

I början på februari slås dörrarna upp för K-Bygg Törebodas nya toppmoderna bygghandel. Den nya butiken kommer att erbjuda allt för byggare och konsument; en modern anläggning med bra logistik för snabba leveranser och enkel lastning vilket kommer underlätta bygglivet på orten.

K-Bygg Töreboda kan i och med invigningen, stoltsera med en mer än dubbelt så stor butiksyta, ny bygghall med väl tilltagen drive-in samt nya stora markytor som underlättar för leveranser av byggmaterial i regionen.

– Det känns otroligt roligt att få välkomna våra kunder till dessa nya fina lokaler. Vi jobbar hårt för att kunna leverera det bästa för alla våra kunder och dessa nya bättre lokaler möjliggör en utveckling av oss och hela regionens byggande, säger Mikael Boman platschef för K-Bygg i Töreboda.

– Vi på K-Bygg är på stark frammarsch och har en kraftig tillväxt och vi fortsätter våra satsningar runt om i Sverige. Att satsa på Töreboda känns som ett helt rätt steg och det ger oss möjligheter att fortsätta växa samt att ännu bättre tillgodose våra kunders behov i den regionen. K-Bygg är inne på en spännande resa och vi tar dagligen nya steg tillsammans med våra medarbetare, kunder och samarbetspartners, säger Erik Öhlin, COO K-Bygg

I och med öppningen av K-Bygg Törebodas nya lokaler får kunderna tillgång till en ny butik och bygghall som mäter hela 2 900 m2, vilket är mer än dubbelt så stor yta än tidigare affärsläge, samt närmare 15 000 m2 markyta och en ny stor bufferthall. Anläggningen kommer att erbjuda ett brett och högkvalitativt sortiment av byggvaror, virke, verktyg samt förnödenheter som är anpassat för proffskundernas behov.

K-Bygg Töreboda har varit under byggnation sedan mars 2022 och öppnar nu upp den 6 februari 2023 på adressen Rotkilsgatan 6 i Töreboda.