Nyheter

Invigning av skola, bibliotek och fritidsgård på Teg

Onsdag 16 november öppnas dörrarna för allmänheten till Tegs centralskola med bibliotek och fritidsgård under ett och samma tak. Dessa verksamheter tillsammans med nya och gamla idrottshallen blir en knutpunkt på Teg som sjuder av liv och puls under större delen av dygnet.

– Det känns oerhört glädjande att nu få vara en del av att inviga ljusa, moderna och genomtänkta lokaler där kultur, fritid, skola och idrott är samlat för ungdomar och medborgare i alla åldrar. En välkomnande mötesplats och en viktig del i utvecklingen av Teg, säger Lena Karlsson Engman (S), ordförande i tekniska nämnden.

Onsdag 16 november, klockan 18–21 är det öppet hus för allmänheten med invigningsceremoni och olika aktiviteter i verksamheterna.

Mer information: www.umea.se/invigningteg