Nyheter

AFRY blir en del av Raffinaderiet

Under våren kommer ingenjörsbolaget AFRY att flytta in i våra nyrenoverade kontorslokaler i Raffinaderiet i centrala Lund.

– Vi är väldigt glada att vi kan fortsätta att vara hyresgäster hos Wihlborgs även nu när vi flyttar ihop våra kontor. Den där nytändningen som kommer av att byta till nya lokaler som är helt anpassade efter oss är något som vi verkligen ser fram emot, säger Jane Kylberg, Section Manager på AFRY.

Wihlborgs är man  i full gång med att rusta upp det anrika Raffinaderiet där vi kommer att erbjuda nya fräscha kontorslokaler, men också behålla de industriella detaljerna som utgör hjärtat av byggnaden. AFRY samlokaliserar sin verksamhet och flyttar in i Raffinaderiet efter årsskiftet. Utöver AFRY kommer bland annat Backtick, N yoga och Genetor att hyra in sig i byggnaden.

– Det känns jätteroligt att flytta in i kontorslokaler där det händer grejer. Våra nuvarande lokaler har varit på drygt 600 kvadratmeter, nu kommer vi att uppgradera oss till 750 kvadratmeter vilket verkligen känns som ett steg i rätt riktning, säger Jane Kylberg och fortsätter:

– Vi har alltid haft en väldigt bra dialog med Wihlborgs, de är lyhörda och lätta att ha att göra med. Deras höga hållbarhetsprofil betyder också väldigt mycket för oss som hyresgäster eftersom vi själva jobbar mycket med hållbarhetsfrågor i våra projekt.