Nyheter

Ny affärschef på Tyréns

Den 10 oktober tillträder Pehr Lundström som ny affärschef med ansvar för arkitekturverksamheten i norra Sverige.

Pehr har närmast varit projekteringschef på Lindbäcks Bygg. Dessförinnan har Pehr bland annat varit projektledare/avdelningschef på Tyréns, drivit arkitektverksamhet som delägare på Collage Arkitekter, ansvarat för fastigheter på Skellefteå kommun och varit VD på Contractor Bygg.

– Jag ser verkligen fram emot att komma tillbaka till Tyréns. Att få vara en aktiv del i den fantastiska utveckling som sker i Norrland för närvarande känns väldigt spännande och utmanande, säger Pehr Lundström.

Pehr kommer att utgå från Tyréns kontor i Skellefteå och ansvara för arkitekturverksamheten i norra Sverige.

– Pehr är projektledare i botten och har en bred erfarenhet av att leda, utveckla och bygga arkitekt- och samhällsbyggnadsverksamhet. Han stortrivs med att arbeta multidisciplinärt och har ett stort hjärta för Norrland. Pehr kommer bli briljant i Nord och kommer att komplettera oss i divisionsledningen, säger Christer Abrahamsson, divisionschef för Tyréns tjänster inom Arkitektur & Projektledning.

Till att börja med kommer Pehr att fokusera på att lära känna kollegorna och verksamheten. Så snart som möjligt ser han fram emot att åka på turné på Tyréns olika kontor i nord – för att träffa människor är bland det bästa han vet.