Nyheter

OBOS Nya Hem rekryterar bolagslantmätare

Elin Davidson får den nyinrättade tjänsten som bolagslantmätare på OBOS Nya Hem. Hon kommer närmast från Riksbyggen och tillträder den 15 september.

– Jag är väldigt glad över att vi rekryterat en erfaren och kunnig lantmätare som Elin Davidson. Med sin kompetens kommer hon att ha en avgörande roll för att OBOS omfattande storstadsprojekt ska bli riktigt framgångsrika, säger Sofia Ljungdahl, vd på OBOS Nya Hem.

Sedan OBOS Nya Hem grundades 2020 har bolaget startat en rad stora byggprojekt i bland annat Barkarbystaden, Norra Djurgårdsstaden, Nacka och Sollentuna. Det senaste året har bolaget också förvärvat mark i både Lund och Malmö som tillsammans förväntas generera cirka 2800 bostäder. I och med rekryteringarna av Elin Davidsson tar OBOS-koncernen ytterligare ett steg in på den svenska marknaden.

– OBOS är en spännande bostadsutvecklare som har kraft att leverera kvalitetsbostäder även när konjunkturen viker. Jag ser fram emot att få vara en del av det viktiga arbetet med att ge fler människor chansen till sitt drömboende, säger Elin Davidson.