Nyheter

Säljstart för moderna träradhus i Sala

Nu startar OBOS försäljningen av sju träradhus i varierande storlekar, strax utanför Sala. Kvarter Brf Blåbärskogen har närhet till både skog, bad och serviceutbud. Redan nu är intresset stort.

– Det känns jättebra att vi snart kan välkomna nya familjer till det här fina området i Sala. Trots en svajig bostadsmarknad, ser vi ett fortsatt stort intresse för våra bostäder. Det visar att vi bygger där människor verkligen vill bo, säger Niklas Ericsson, projektutvecklare på OBOS Sverige.

Brf Blåbärsskogen i populära Sörmarken bjuder på nybyggda radhus och parhus om 107, 120 och 137 välplanerade kvadratmeter i två plan. Alla med rymliga sällskapsytor på bottenvåningen och gott om plats för familjens privatliv en trappa upp. Husen har två till fyra sovrum som standard, tillhörande trädgård och dubbla altaner.

– Husen är inspirerade av Salas vackra gamla bebyggelse. De byggs i trä och färgsätts med två olika nyanser av falurött. Här får man verkligen känslan av småstaden på ett modernt sätt, fortsätter Niklas Ericsson.

Sala är har ett bra utbud av service såsom butiker, caféer och restauranger. Från Brf Blåbärsskogen är det cykelavstånd till det mesta. I området finns dessutom förskolor, lekplats, badplats och ett rikt föreningsliv.

– I Brf Blåbärsskogen är det enkelt att njuta av huslivet. Man bor bekvämt bostadsrätt, i ett nybyggt radhus som kräver minimalt med underhåll. Ett riktigt drömboende helt enkelt, avslutar Niklas Ericsson.

Försäljningen av de sju radhusen startade den 6 september, och OBOS-medlemmar har förtur till köp. Bostäderna har ett frånpris 1 950 000 kronor. Inflyttning beräknas ske från hösten 2023.