Nyheter

Österling Bygg bygger åt Lillskär i Hudiksvall

Österling Bygg AB har skrivit ytterligare ett entreprenadkontrakt med Lillskär AB avseende nyproduktion av bostäder i Hudiksvall, Hälsingland.

– Vi är tacksamma att få fortsatt förtroende för att producera detta åt Lillskär. Tillsammans har vi tagit fram en bra produkt samtidigt som vi också har ett långsiktigt samarbete vilket ger trygghet till ekonomin, säger Rickard Dahlin, Arbetschef Österling Bygg AB.

Uppdraget är en delad entreprenad i nära samarbete med Harmet Constructions där 33st lägenheter i bostadsrättsform och en lokal skall byggas. Detta i ett mycket attraktivt läge, både centralt och nära hamnen i Hudiksvall.

– Vi fortsätter nu med etapp 2 för BRF Sundskanalen på Kattvikskajen i Hudiksvall. Här tillgodoser vi attraktiva bostäder i olika storlekar där vi också tagit mycket inspiration från den gamla byggnadstraditionen som finns i staden, säger Tore Berglund, VD Lillskär AB.

Österling Bygg är just nu i full produktion av den första etappen som skall vara klar till årsskiftet. Etapp 2, som detta entreprenadkontrakt avser, beräknas vara klart i maj 2023. Det innebär att totalt 68 lägenheter skall produceras.