Nyheter

Idag startar Stenungsundshem uthyrningen av 24 nya lägenheter på Solgårdsterrassen 5 i Stenungsund

Stenungsundshem håller på att bygga 24 nya lägenheter på Solgårdsterrassen i Stenungsund, i samarbete med PEAB Sverige AB. Och idag startar uthyrningen.

24 välplanerade och moderna lägenheter blir det senaste tillskottet till Stenungsunds bostadsmarknad. Idag släpps de till uthyrning via Stenungsundshems bostadskö.

Sexvåningshuset byggs med vackert sedumtak och från balkongerna har man vacker utsikt åt olika håll. På det översta våningsplanet återfinns 2 st. 4-rumslägenheter vilka har både en väl tilltagen takterrass och en balkong.

– Nya bostäder är en förutsättning för att kommunen skall kunna utvecklas, så det känns jättebra att vi nu närmar oss inflyttning av ännu en nyproduktion i Stenungsunds kommun, säger Andreas Bergstrand, tf vd på Stenungsundshem.