Nyheter

Nytt paket av digitala utbildningar

I samarbete med Presto, som är marknadsledande gällande utbildningar inom arbetsmiljö, brandskydd och säkerhet, erbjuder Woody Bygghandel ett handplockat utbud av digitala utbildningar för hantverkare.

Utbildningarna grundar sig på de krav som ställs av till exempel Arbetsmiljöverket, men också av beställare i branschen.

– Vi vill göra det så enkelt som möjligt för våra kunder att utbilda sig och hålla sig uppdaterade kring föreskrifter, lagkrav, produktkrav och regler för exempelvis uppförande och nedmontering av ställningar, säger Charlotta Fredenberg som är utbildningsansvarig på Woody Bygghandel.

De digitala utbildningarna kan genomföras när som helst och var som helst, och som registrerad på woody.se får kunden tillgång till en bred kurskatalog och en rad andra smarta tjänster.

– Presto är en garanti för att utbildningarna håller högsta kvalitet. Möjligheten att gå dessa utbildningar helt eller huvudsakligen digitalt innebär också en frihet och flexibilitet som vi vet är mycket värd för våra kunder.

Beroende på vilken utbildning man gått får man ett certifikat som plastkort eller diplom. Man kan också lägga in certifikatet elektroniskt i sitt ID06-kort, vilket har blivit mycket uppskattat. På byggarbetsplatser som tillämpar systemet kan man då identifiera sig med sina samtliga kompetenser när man blippar sitt kort.

För tillfället erbjuder Woody Bygghandel 12 olika säkerhetsutbildningar i samarbete med Presto.

Utbildningarna uppdateras kontinuerligt för att alltid innehålla rätt information och nya utbildningar lanseras årligen.

Aktuell kurskatalog finns på woody.se/utbildningar