Nyheter

C.F. Møller breddar sin partnergrupp

C.F. Møller breddar sin partnergrupp med Ola Jonsson, som idag driver ett nyöppnat kontor i Malmö.

C.F. Møller Architects är ett av Skandinaviens ledande arkitektkontor med 100 år av prisbelönt arkitektur och cirka 350 medarbetare, varav cirka 60 i Sverige.Utökningen av partnergruppen kommer efter att C.F. Møller har expanderat sin verksamhet med nytt kontor i Malmö under ledning av Ola Jonsson.

Ola Jonsson anslöt sig till C.F. Møller i Stockholm 2008 och har sedan 2016 varit associerad partner, och sedan 2020 ansvarig för C.F. Møllers Architects kontor i Malmö.

­ – Vi har många skickliga medarbetare på C.F. Møller och det är därför en ynnest att leda verksamheten som en del av partnergruppen. C.F. Møller är för mig unikt på många sätt med en gedigen historia i kombination med vårt stora engagemang för hållbar utveckling och innovation. Ser fram emot att fortsätta utveckla och stärka C.F. Møller tillsammans med ledningen i Sverige och genom vårt värdeskapande samarbete med våra kontor i Danmark, Norge, Tyskland och England, säger Ola Jonsson, arkitekt och partner.

C.F. Møller i Sverige har också nyligen stärkt sin roll i koncernledningen där Vendela Martinac, associerad partner i Stockholm, nu ingår som första svensk i koncernledningen under ledning av Lone Bendorff, partner och VD för C.F. Møllers Architects.

– Vi är nu starkare än någonsin i Sverige med två kontor och utökad partnergrupp och koncernledning, vilket bidrar till att utveckla och stärka vår skandinaviska närvaro och internationella räckvidd. Jag ser fram emot det ökade samarbetet, säger Lone Bendorff, partner och VD.