Nyheter

Sydö Property byggstartar hyresprojektet Jane Addams

– Jane Addams, som fastigheten heter, är passande då projektet förhoppningsvis kommer tillföra en del av det som Jane Addams lade vikt vid och som även är en del i Lunds kommuns vision, berättar Hannah Bohwalli Engwall, Affärsutvecklingschef på Sydö Property.

Med huset innehållande boende, vårdgivare och café hoppas de kunna tillföra en del av det som var Jane Addams vision genom att skapa en stadsdel som, utöver lägenheter, innehåller olika delar och funktioner för möten, lärande och gemenskap med verksamheter och människor från olika ställen med olika bakgrund.

Hyresprojektet som innehåller 64 lägenheter och drygt 792 kvm lokaler, är ritat av Sweco Architects och kommer att uppföras av NCC. Kudu kommer att äga och förvalta fastigheten.