Nyheter

Ny golvkollektion från Forbo

När du tar steget in i en lokal skapas känslor. Det kan vara ett mottagande, väggbeklädnad, ljud- och ljusdesign eller golv som välkomnar dig. Tillsammans skapar dessa olika element en atmosfär. Ett intryck.

Om intrycket ska vara bestående är upp till den som utformar miljön. Nya Hospitality & Leisure-kollektionen från Forbo erbjuder 188 mönster för att skapa rätt atmosfär.

Rumskänsla som berör

Oavsett om du vill skapa den mysiga butiken, det exklusiva boutiquehotellet, den charmiga restaurangen, inspirerande gymmet eller en ombonad biograf hjälper nya Hospitality & Leisure-kollektionen dig att hitta rätt rumskänsla.

Designad för upplevelser

Kollektionen förgyller rum. Via högupplöst utskriftsteknik erbjuder vi ett brett urval av mönster som förstärker din historia. 188 olika mönster finns tillgängligt för att skapa bestående intryck.

Tradition och trend

Hospitality & Leisure-kollektionen har inspirerats av både tradition och trender. Oavsett om du ska inreda ett klassiskt och tidlöst hotell eller ett trendigt koncept erbjuder kollektionen många olika lösningar.

Starkt och varmt

Textilgolvet Flotex är unikt genom att kombinera slitstyrka med komfort och värme som en textil matta. 70 miljoner nylonfibrer per kvadratmeter skapar denna slitstyrka och hållbarhet.

Lugn miljö

Ett Flotexgolv skapar skön akustik. Det dämpar slagljud. Man slipper störas av stolar som flyttas, bestick som tappas, klackar som klapprar eller gymvikter som dunsar i golv. Flotex erbjuder ljudreduktion på 21 dB.

Rullar enkelt

Tätheten av fibrer gör att du kan rulla exempelvis vagnar och kontorsstolar utan problem. Tack vare att fibrerna snabbt återgår till sitt ursprungsläge ser golvet ut som nytt efter användning, vilket gör att nästa besökare eller gäst kommer att uppleva rätt atmosfär.

Smidig att sköta

Regelbunden rengöring återställer golvet till sitt ursprungliga utseende och du får ett bestående fint intrycka av din rumsmiljö. Dammsug för daglig rengöring. Spill rengörs med vatten och en borste. Ångrengöring eller djupare mekanisk rengöring med minimalt tvättmedel kan användas vid kraftig nedsmutsning.

Bra inomhusmiljö 

Nylonfibrerna hjälper till för att skapa en bra inomhusmiljö. Dessa fibrer fångar allergener och fint damm från luften, som sedan enkelt kan dammsugas upp. Flotex är ftalatfri.