Nyheter

Få hantverkarbonus vid köp av takfönster: ”Attraktivt och enkelt”

Takfönster kan snabbt förvandla ett hem eller en arbetsplats. Fönstren släpper in dagsljus och frisk luft, de kan ge en fantastisk utsikt och bidra till ett hälsosamt inomhusklimat.
För dig som hanterar och installerar takfönster erbjuder VELUX en hantverkarbonus, med extra förmånlig bonus från första april till sista maj. Så här kan du använda den.

Just nu: Få hantverkarbonus motsvarande 500 kronor för varje VELUX sluttande takfönster, läs mer här.

Takfönster har flera förtjänster. De släpper in dagsljus, frisk luft och ger härlig utsikt. Oavsett om det handlar om en bostad, ett kontor eller annan lokal blir resultatet luftiga rum med känsla av rymd.

Bidrar till hälsosamt inomhusklimat

VELUX Gruppen arbetar för att skapa bättre levnadsmiljöer för människor runt om i världen genom att tillföra dagsljus och frisk luft till byggnader via taket. I över 75 år har VELUX visat vägen genom att utforma innovativa takfönster. Produktsortimentet innefattar också takljusmoduler med tillhörande solskydd, dekorativa gardiner och rulljalusier samt installationslösningar för smarta hem-funktioner.

Produkterna är designade för att öka mängden ljus och effektivisera den naturliga ventilationen – något som bidrar till att säkerhetsställa ett hälsosamt inomhusklimat.

Vad är VELUX hantverkarbonus?

VELUX hantverkarbonus är ett bonusprogram för professionella takfönstermontörer som hanterar och monterar VELUX produkter. Det innebär att du som hantverkare enkelt kan samla bonuspoäng när du köper VELUX takfönster, takfönsterkupoler och solskydd. Poängen kan du sedan använda för inköp hos VELUX partners: IKEA, CDON och Zalando.

En installerare, som använder hantverkarbonusen, berättar:

– Med många takfönster per år blir det en slant, som går att använda för inköp till företaget så att man slipper lägga ut. VELUX partners är attraktiva och bra på olika saker: På IKEA kan du handla till exempel kontorsmöbler, CDON har alla möjliga verktyg och maskiner och på Zalando kan du köpa kläder om du exempelvis behöver vara representativ inför kunder.

Under perioden 1 april till 31 maj 2022 erbjuder VELUX extra bonuspoäng vid inköp av valfria sluttande takfönster. Varje fönster ger 500 bonuspoäng vilket motsvarar 500 kronor (i vanliga fall ger inköp av ett takfönster 200-350 bonuspoäng). Allt du behöver göra är att ladda upp fakturan innan 30:e juni.

Bland produkterna som ger extra bonuspoäng ingår VELUX vita takfönster med hölje i polyuretan. Dessa är slagtåliga med vattenavvisande yta som hindrar smuts och fukt att få fäste, något som gör dem underhållsfria.

Flera funktioner underlättar för installatören:

Muttrar gör det säkert och enkelt att lyfta fönstren med kran till taket.

Förborrade hål och en torx-storlek för samtliga skruvar sparar tid.

Enkel och snabb installation av solcellsdrivna tillbehör utan kablar.

Inbyggd motor samt färdig väggströmsbrytare och regnsensor för fjärrstyrda takfönster.

Enkelt att komma i gång

Att samla bonuspoäng med VELUX hantverkarbonus är enkelt. Så här gör du i tre steg:

1/Skapa ett konto. Tar bara några minuter.

2/Lägg in fakturan. Antingen via datorn eller ta ett foto på kvittot eller fakturan med din mobil.

3/Få bonuspoäng. Du kan använda dem när du önskar. Varje gång du registrerar ett köp av VELUX takfönster, solskydd och takfönsterkupoler får du bonuspoäng. Du kan spara nuvarande år plus 12 månader.

En hantverkare vi har pratat med gillar enkelheten med hantverkarbonusen:

– Det är bara att ta en bild på kvittot från bygghandlaren och skicka in, så sköter det sig självt, säger han.

Just nu:

Få hantverkarbonus motsvarande 500 kronor för varje VELUX sluttande takfönster, läs mer här