Nyheter

SATS nya gym flyttar in i The Corner i Hyllie

Nu är det klart att träningskedjan SATS blir den tredje hyresgästen att teckna avtal i The Corner som Peab Fastighet utvecklar mitt i Hyllie. SATS planerar att slå upp portarna för sitt nya gym, som kommer att fokusera på gymträning, personlig träning och HIIT, under våren 2023.

– SATS har funnits i Malmö i över 20 år och vi dubblar nu antalet gym från 4 till 8 under det närmsta året. Gymmet i The Corner blir ett mindre gym med ett mer nischat koncept med högintensiv träning och det senaste inom träningsutrustning. Vi letade efter ett läge som är lättillgängligt för alla och gymmet i The Corner kommer att bli vårt mest kommunikationsnära gym. Det ska bli riktigt kul att komma igång, berättar Pelle Magnusson, Project Leader Development på SATS.

SATS Hyllie Corner kommer att vara lättillgängligt för medlemmar med både entré och gym i gatuplan. Totalt erbjuder gymmet sina medlemmar en träningsyta på cirka 700 kvm. Det centrala läget mitt i Hyllie samt en ökad efterfrågan på tillgängliga gym ligger bakom träningskedjan SATS val att öppna i The Corner. Peab Fastighet byggstartade The Corner våren 2021 och det beräknas stå klart för sina hyresgäster under första kvartalet 2023. Co-working aktören Genetor och Parkering Malmö är sedan tidigare klara som hyresgäster.

– I The Corner har vi som mål att skapa en byggnad där människans välmående är i fokus samtidigt som vi arbetar aktivt med att skapa ett så miljömässigt hållbart hus som möjligt. Både insidan och utsidan räknas och vi ser att det finns koppling mellan arbete, prestation och människa. Vi är därför glada att välkomna träningskedjan SATS till The Corner, det kommer bli en stor tillgång för platsen och för alla våra hyresgäster i huset, avslutar Christian Dahlman, affärsenhetschef Peab Projektutveckling.  

SATS planerar att öppna det nya gymmet i The Corner under våren 2023.

Illustration: Wingårdhs

Fakta The Corner
Total kontorsyta: 7000 kvm
Minsta möjliga kontorsyta: 300 kvm
Färdigställande: Mars 2023
Våningar: 7
Utemiljöer: 3 takterrasser och lummig innergård
Faciliteter: Omklädningsrum och dusch. Möjlighet att hyra extra konferensrum via co-working aktören Genetor.