Nyheter

CEJNs nya centrallager

15 meter högt. 3200 m2. Det är CEJNs nya centrallager.

Beslutet att göra dsin största investering hittills precis när Corona-pandemin drabbade världen kan kanske uppfattas lite kontroversiellt. Men Cejn gjorde det. För att fortsätta ligga i framkant i sin bransch behövde man göra den här investeringen, pandemi eller inte.

Vid sidan av en ständigt växande verksamhet behövde företaget gå vidare med investeringen att utveckla ett nytt, automatiserat centrallager för att hålla jämna steg med ökade krav från kunderna.

Snart är det igång, klart att uppfylla målen om effektivare distribution till kunder och säljbolag, ökat kundvärde och full kontroll över hela leveranskedjan, för att nämna några av vinsterna. Fler och nya byggnader är planerade och kommer att startas inom kort.

– För att förbli i framkant av vår bransch och för att möta det ökade behovet av våra snabbkopplingslösningar var denna investering både nödvändig och viktig i en tid där kundernas krav, konkurrensen och digitaliseringen ökar, säger Marcus Allerbjer, VD för CEJN Group.