Nyheter

Nu lyfter PRISPRESSARN No. 1!

Prispressarn No.1 inom branschmedia i Sverige=Stordåhd Digitala Medier. Vi arbetar ständigt efter att pressa annonskostnaderna för er annonsörer.

Precis som vi har lärt oss att en enkelbiljett med flyg till London, Paris eller södra Spanien inte behöver kosta 5 000:- – utan snarare 500:- arbetar vi på Stordåhd Digitala Medier med att ständigt se över våra annonspriser och se till att ni som annonsörer får ut mesta möjliga för varje investerad krona.

Så bli inte förvånade när vi går ut med kampanjer för annonsering som nu inte trodde var möjliga. De är möjliga. Att annonsera och marknadsföra sitt företag har troligen aldrig varit billigare än nu.

Det gäller samtliga av våra medier: www.svenskbyggtidning.se, www.nordiskaprojekt.se, www.dagensinfrastruktur.se, www.byggastockholm.se, www.svenskfastighetsutveckling.se, www.nyaprojekt.se samt våra E-magasin: Nya Projekt Bygg & Fastighet, Nya Projekt Infrastruktur, Nya Projekt Industri, Nya Projekt Grönt Byggande samt Nya Projekt Grön Transport.

När det gäller annonsering – hör av er till:

[email protected] – Nya Projekt Industri & Nya Projekt Grön Transport

[email protected] – www.svenskbyggtidning.se, www.nordiskaprojekt.se, www.dagensinfrastruktur.se, Nya Projekt Infrastruktur

[email protected] – www.nyaprojekt.se, Nya Projekt Bygg & Fastighet, Nya Projekt Grönt Byggande

[email protected] – www.byggastockholm.se, www.svenskfastighetsutveckling.se