Nyheter

Liljewall rekryterar ny ekonomichef

Under mars 2022 välkomnades Johan Andersson till rollen som ekonomichef på Liljewall. Johan kommer närmast från Ahlsell Sverige AB där han arbetat som Business Controller med bland annat ekonomisk analys och förvärv i nära samråd med företagsledningen.

Johan Andersson efterträder Daniel Bergendahl som efter elva år lämnar Liljewall för nya utmaningar. Med sin affärs- och kundorienterade bakgrund kommer Johan bidra till att stärka kontoret ytterligare.

– Liljewall är ett välskött bolag med en stark och trygg tillväxt i ryggen som även under pandemiåren haft medvind. Nu väntar nya mål och utmaningar och jag ser fram emot att bidra med min kompetens för att stärka kontoret i resan mot dessa, säger Johan.

Johan startade den 1 mars 2022 och är stationerad på huvudkontoret i Göteborg. Han kommer även ingå i företagsledningen.

– Vår dagliga gärning handlar om att skapa arkitektur för en bättre vardag var man än lever och verkar. Samtidigt arbetar vi affärsinriktat med att utveckla såväl vår egen verksamhet som de hållbara samhällen vi vill bidra till. Därför hälsar vi Johan varmt välkommen till oss. Med sitt analytiska och ekonomiska fokus kommer Johan spela en strategiskt viktig roll, säger Niclas Sundgren, VD på Liljewall.