Nyheter

Gigantti får ny adress och helt nya lokaler för Tammerfors flaggskepp Lielahti

Finlands största återförsäljare av hemelektronik, Gigantti, fortsätter att renovera sina butiker till en era av flerkanalig kundupplevelse. Tammerfors Lielahti-butik kommer också att totalrenoveras på grund av sitt läge försommaren 2022. Nya Gigantti Lielahti är ännu mer mångsidigt i sitt utbud, mer intressant i sin besöksupplevelse och spelar mer sömlöst med onlinetransaktioner.

Gigantti Megastore Lielahti, som startade sin verksamhet 2003 och öppnade på sin nuvarande plats 2009, har betjänat Birkalands invånare i nästan tjugo år. I och med det pågående byggarbetet öppnar butiken sina dörrar helt förnyade i korsningen Lielahdenkatu och Turvesuonkatu, i kvarteret Prisma. Butiken, som är nästan 3 000 kvadratmeter stor, öppnar i början av sommarsäsongen.

– Detta är en enorm förändring för Gigantti Lielahti, som säkerligen kommer att erbjuda ännu mer till butikens nuvarande och framtida kunder. Tammerfors Lielahti är ett tillväxtcenter i vars tjänsteutveckling vi gärna deltar i,  säger Janne Henriksson, Operations Director på Gigantti-kedjan.

– Vår Lielahti-butik kommer att representera det senaste av alla, det så kallade Gigantin 3.0-konceptet, som erbjuder kunderna ett ännu mer varierat utbud och en ännu mer intressant besöksupplevelse. Precis som i våra andra nästa generations konceptbutiker kommer stenfotssteg och onlineförsäljning i Lielahti att integreras sömlöst i år: kunden kan hantera alla sina ärenden med samma säljare och hantera sin upplevelse mer heltäckande genom sitt kundkonto.

Tammerfors Lielahti ligger cirka 7 kilometer från stadens centrum, och dess köpcentrum kan också lätt nås med allmänna bussar. Gigants andra stolthet i Tammerfors, Gigantti Kaleva, kommer att fortsätta sin tjänst på sin nuvarande plats, i anslutning till köpcentret Kaleva.