Nyheter

INR totalrenoverar och expanderar med ytterligare 3 500 kvadratmeter

När INR år 2005 flyttade in på Kosterögatan i Östra Hamnen i Malmö kändes de 8 000 kvadratmeter stora lokalerna i rymligaste laget. Nu 15 år senare har företaget tredubblat sin omsättning och växt ur kostymen.

I veckan signerades en förlängning med hyresvärden Mileway i vilken INR expanderar med ytterligare 3 5000 kvadratmeter lokal i angränsande byggnad.

Förändringarna som väntar är betydande och innefattar en renovering av showroom, samtliga kontorsytor, matsal, uteplats samt golv och omklädningsrum i produktionen. Inspiration till inredningsvalen kommer från den skånska naturen, blandat med sin beskärda del glas och betong som knyter an både till lokalens ursprung inom den svenska tobaksindustrin och givetvis den nutida verksamheten inom glasindustri.

 – Vi vill satsa på personalen och på så sätt skapa förutsättningar för en fortsatt fin tillväxt. Med hjälp av rätt lokaler skapar vi energi och stolthet bland våra anställda. Våra nya lokaler ger oss också nya möjligheter till utökad kundinteraktion, säger Johan Nyman, Nordic Head of Sales and Marketing och ansvarig för satsningen.

Renoveringen som sker i fyra etapper startar vecka 2 och beräknas vara klar i vecka 42.