Nyheter

Slutsålt: Brf BonTop i Mölnlycke

Bo Aktivt i Sverige AB bygger Sveriges första BonTop, i Mölnlycke Härryda kommun. Längs Idrottsgatan i Mölnlycke centrum bygger Bo Aktivt Sverige AB BonTop som är en multifunktionell byggnad som mixar boende och handel. BonTop innehåller en bostadsrättsförening med 88 lgh, en källarvåning med garage samt en livsmedelsbutik.

BonTop är ett unikt koncept där de boende får tillgång till allt som staden har att erbjuda samtidigt som de har en egen oas att komma hem till. Med en wellnessdel innehållande gym, bastu och pool — samt en inglasad vinterträdgård på 1 100 m2 för aktiviteter och avkoppling blir livet blir tryggt, bekvämt och spännande i en BonTop.

– Vi på Bo Aktivt i Sverige AB tycker det är fantastiskt att Brf. BonTop i Mölnlycke är slutsåld ett knappt år innan inflyttning, det visar verkligen på styrkan i vårt koncept. Redan från start märkte vi en mycket stor efterfrågan,  säger Ulf Spennare, VD på Bo Aktivt i Sverige AB.

BonTop i Mölnlycke färdigställs under Q3 2022.

Total-/partneringentreprenör är Byggnads AB Tornstaden.

Lägenheterna har förmedlats av Svensk Fastighetsförmedling i Mölnlycke. Bo Aktivt i Sverige AB ägs av Alhem Fastigheter AB.