Nyheter

Fler upplevelser till Pallas

Cernera och Järngrinden som äger Pallas tillsammans har tecknat hyresavtal med [Be-Bar] som under nästa år kommer att slå upp dörrarna för en ny anläggning inne i Pallas.

Med bland annat uteservering längs med Viskan, bowling, shuffleboards, biljard, karaokerum samt restaurang och bar med panoramafönster blir [Be-Bar] en efterlängtad upplevelse för både stora och små mitt i centrala Borås.

– Att fler väljer att handla online gör att shoppinggallerior och stadskärnor i stort förändras. Vi ser att Pallas är på väg att bli en plats där olika typer av upplevelser samsas med handel och restauranger. Vi som fastighetsägare har en stor möjlighet att vara en del av den transformation som sker genom att skapa platser där människor vill träffas och spendera tid rent fysiskt. Det är roligt att även fortsättningsvis kunna erbjuda boråsarna och våra hyresgäster en attraktiv galleria, säger Cerneras vd Lars Angwald.

Han fortsätter:

– Vi märker av en fortsatt stark efterfrågan på ytor för fysiska butiker och har som ambition ständigt se över mixen av hyresgäster i våra fastigheter. Genom att vara på tårna och intressera oss för omvärlden vill vi ligga i framkant och skapa moderna och tillgängliga mötesplatser i staden.

– Vi har i flera år letat efter en större lokal i city för att kunna etablera en heltäckande anläggning. Så när Pallas blev aktuellt så kände vi att det var ”bulls eye”! Så här långt är vi otroligt nöjda med den service vi fått från fastighetsägarna. Det kan inte bli bättre, säger Christian Halin, som tillsammans med Mattias Lindström står bakom konceptet.