Nyheter

Slutsålt: Brf Slätten i Trelleborg

I Skegrie strax utanför Trelleborg planerar GBJ Bygg för Brf Slätten. Projektet består av 40 bostäder i Brf-form och förväntas stå klart under höst/vinter 2022. Projektet säljstartades efter årsskiftet 2021 och efter en aktiv vår och sommar med många försäljningar är nu över 90 % sålt.

Ansvarig mäklare är Daniel Lundin på Fastighetsbyrån Nyproduktion. Han säger att kunderna tycker om projektet.

– Målgruppen är bred och här finns fina lägenheter om 2-4 Rok. Läget är jättebra med ett centralt läge i nya Skegrie Öster. Det blir ett torg i föreningen och en skola och förskola precis inpå knuten, vilket adderar mervärde till projektet. Men de flesta köparna har uppskattat de fina planlösningarna mest.

Vid säljstarten tecknades 25 % av bostäderna och nu har över 90 % tecknats. De resterande obokade bostäderna är reserverade.

Bild av Rinka D