Nyheter

Nu slår Växjö upp portarna till det nya kommunhuset

Lördagen den 30 oktober och lördagen den 13 november bjuder Växjö kommun in till öppet hus i nya kommunhuset.

Det var i april 2018 som det första spadtaget togs för Växjös nya station- och kommunhus. I maj i år var det inflyttning för kommunens medarbetare och 27 september öppnade stationen. Växjö kommun bjuder nu in allmänheten till invigning och två öppna hus, där alla har möjlighet att se hur hela kommunhuset ser ut invändigt.

– Vi är glada att äntligen kunna öppna upp dörrarna och hälsa våra invånare välkomna till sitt kommunhus. En modern, hållbar arbetsplats för våra medarbetare och en inbjudande mötesplats för invånare och besökare. Växjöborna ska känna att station- och kommunhuset tillhör alla och vi vill även visa upp planerna för hela stationsområdet, säger Anna Tenje, kommunstyrelsens ordförande.