Nyheter

Lena Franzén Lindfors – Ny Head of Business Automation and IT på Tyréns

Tyréns ökar farten i sin digitala transformation, i takt med den tilltagande utveckling som kraftigt påverkar omvärlden. Nu anställs Lena Franzén Lindfors som Head of Business Automation and IT.

Lena Franzén Lindfors har omfattande erfarenhet av IT-system och digital transformation och kommer närmast från en roll som digitaliseringschef på Rikshem. På Tyréns kommer hon att ingå i den svenska ledningsgruppen och ansvara för att accelerera den digitala transformationen. Här ska hon ska leda en IT-organisation som designats för att utöka den digitala affären och öka utvecklingshastigheten, men framförallt driva den digitala transformationen i nära samarbete mellan IT och verksamheten och på så sätt skapa värden både för företaget och kunderna.

– Våra kunder och vår verksamhet har ett gemensamt mål: hållbara samhällen. För att uppnå det efterfrågas tjänster och effektivisering som kräver digital transformation. Nu rustar vi oss för framtiden och jag ser fram emot att tillsammans med Lena fortsätta den här resan, där Lenas kompetens och erfarenhet stärker Tyréns, säger Cecilia Granath, vd Tyréns Sverige.

– Jag är imponerad av hur Tyréns tänker kring den digitala omvandlingen och ser fram emot att bidra till den fortsatta utvecklingen. I slutändan handlar det om att vi ska kunna arbeta smartare, uppnå ännu högre kvalitet och öka förmågan att vara framgångsrika i våra uppdrag, säger Lena Franzén Lindfors.

Lena Franzén Lindfors tillträdde sin nya roll den 1 oktober.