Nyheter

Aluminium- och ståldörrar levererade av KPAB till Larvs nybyggda förskola

Efter sommaren fick de minsta barnen i Larv komma till en alldeles nybyggd förskola. Till denna förskola har KPAB levererat både aluminium- och ståldörrar ”tillverkade med stolthet i Kvänum”.

– Det är inget stort projekt, men lokala projekt i vår egen kommun ligger oss självklart varmt om hjärtat och det är extra kul att vi hit kunnat leverera både våra egna KP Ståldörrar och aluminiumdörrar, säger säljaren till projektet Mattias Karlsson.

KPAB har genom åren levererat glaspartier av aluminium till många skolor och förskolor, både lokalt och utspritt över landet.

Att numera även kunna komplettera med KP ståldörrar gör att KPAB till dessa projekt kan leverera en större helhet. Entrépartier, fönster eller glasfasader av aluminium kompletterat med ståldörrar är en helhet som gärna erbjuds.

Tack vare att KP Ståldörrar pulverlackeras i den egna anläggningen i Kvänum kan dörrarna erbjudas såväl med metallic som strukturlack eller annan specialkulör.

Flexibiliteten när det gäller färger är en unik fördel, det är även möjligt att få olika kulörer på in- och utsidan av både dörrblad och karm, helt enligt egna önskemål.