Nyheter

Försäljningsstart: HSB Luthagen Strand i Uppsala

Nu startar försäljningen av premiumlägenheterna i projektet HSB brf Luthagen Strand. Riksmäklaren har fått i uppdrag att förmedla de 63 bostadsrätterna i främre Luthagen invid Fyrisån.

– Det här är ett drömprojekt och ett stort erkännande för oss på Riksmäklaren att vi får detta förtroende, säger Ulrika Lööf, vd och fastighetsmäklare på Riksmäklaren i Uppsala.

Projektet erbjuder premiumlägenheter av hög kvalitet med tillgång till både hiss och garage i huset. HSB brf Luthagen Strand omfattar två bostadshus med totalt 63 bostadsrätter från 2-5 rum och kök med en bostadsyta på 43-142 kvm. Bostäderna får rymliga planlösningar, vissa har dubbla balkonger eller terrass med solläge. Inredningen håller högsta kvalitet, med exempelvis badrum med bastu, sovrum med walk-in-closet, kök med bland annat köksö och vinkyl.

– Det är ovanligt att ett nyproduktionsprojekt är så här genomtänkt i alla detaljer. Dessutom är det många stora lägenheter och ett helt unikt läge, säger Ulrika Lööf.

För Riksmäklaren är det viktigt att ta väl hand om alla som visat intresse för projektet.

– Många kommer in för ett personligt möte där vi hjälper dem att hitta rätt lägenhet. Sedan hjälper vi även till att värdera deras nuvarande bostad samt att vi på alla möjliga sätt är med genom hela processen för att köparna ska känna sig trygga i affären, säger Ulrika Lööf.

Så fort 30 procent av lägenheterna är sålda kommer byggnationen av HSB brf Luthagen Strand att starta.

– Intresset har varit jättestort och vi har varit i kontakt med väldigt många intressenter som redan har bestämt sig för vilken lägenhet de helst vill köpa. Så vi tror verkligen att vi kommer att nå målet snabbt. Det här är ju verkligen en unik möjlighet, säger Ulrika Lööf.

Fakta om HSB brf Luthagen Strand

Antal bostäder: 63
Antal rum: 2 – 5 rok, 43 – 142 kvm
Säljstart: onsdag 22 september 2021
Inflyttning: prel. kvartal 2, 2024