Nyheter

Första spadtaget: Riksbyggens Radhusblicken 4

Den 14 september var det dags för det första spadtaget för Riksbyggens Radhusblicken 4. Det blir den fjärde etappen om 17 radhus i Fornby och ett nytt radhusområde tar nu form.

– Det är jätteroligt att vi nu kan fortsätta byggandet av det som blir ett helt nytt radhusområde och där det även kommer att byggas en förskola. Intresset för Radhusblicken 4 har varit jättestort, alla radhus i etappen utom ett fåtal är redan sålda, säger Karin Dimander Lannergård, sälj- och marknadsansvarig på Riksbyggen Bostad i Uppsala.

Husen finns i två storlekar, 119 eller 135 kvadratmeter. Planlösningarna är flexibla för att passa många olika familjers behov och ska enkelt kunna ändras om familjesammansättningen över tid förändras.

– I Radhusblicken i Uppsala har Riksbyggen byggt in en rad barnvänliga lösningar som till exempel att ge hallen lite extra plats för en vagn. Både på entréplan och på övervåningen finns möjlighet att göra ett extra sovrum, om familjen växer går det bra att bo kvar, berättar Karin Dimander Lannergård.

Läs mer om:

Radhusblicken 4