Nyheter

Bygg drömhuset online

Den 14 september lanserar Anebyhus det digitala husbyggarverktyget bygg online där du kan bygga ditt hus och testa olika husmodeller och tillval och dessutom få en kostnadsuppskattning direkt.

De 10 olika husen som finns att välja mellan i bygg online tillhör alla den populära husserien Fokus.

– Tack vare en enklare husprocess kan våra kunder lägga mer fokus på det de älskar. Som vardagen och livet i stort. Våra Fokushus erbjuder redan en enklare husresa och nu blir den ännu enklare i och med lanseringen av bygg online, säger Elin Ivarsson, marknadsansvarig på Anebyhusgruppen.

– När du är klar med din huskonfiguration så kan du enkelt skicka in din huskonfiguration till både dig själv och till oss på Anebyhus. Om det sedan blir dags för dig att gå vidare i din husresa, så har vi redan tillgång till ditt egendesignade hus och vi får en större gemensam förståelse för projektet och dina önskemål redan från början, avslutar Elin Ivarsson.

Gå in på:

www.anebyhus.se/fokus