Nyheter

OBOS Nya Hem får ny redovisningschef

Nina Fellbrant Salonen tillträdde den 9 augusti som ny redovisningschef på OBOS Nya Hem. Nina kommer senast från Grant Thornton och ska bland annat arbeta med utvecklingen av OBOS nya boköpmodeller – OBOS Deläga och OBOS Bostadsbyte.

– Det känns väldigt spännande att få arbeta med OBOS och få vara en del av bolagets ambitiösa tillväxtresa i Sverige. Särskilt kul ska det bli att få bidra till boköpmodellernas implementering och möjliggöra för fler att äga sin bostad, säger Nina.

I sin tidigare roll som revisor på Grant Thornton har hon kommit i kontakt med många olika typer av bolag – både stora som små, liksom nystartade.

– Med sin erfarenhet blir hon ett värdefullt tillskott i arbetet med tidigare och kommande fastighetsaffärer samt uppskalningen av JV-projektet i OBOS Nya Hem, säger Sofia Ljungdahl, VD för OBOS Nya Hem.

Nina har dessförinnan studerat redovisning vid Örebro universitet och spelat fotboll på professionell nivå.