Nyheter

Bockasjö bygger 29 000 kvm till e-handelsbolag i Eskilstuna Logistikpark

Fastighetsutvecklingsbolaget Bockasjö AB bygger 29 000 kvm till det snabbväxande e-handelsbolaget GardenStore Nordic AB, byggnationen sker i Eskilstuna Logistikpark och kommer inledas redan under hösten.

– Denna betydande investering och etablering i Eskilstuna Logistikpark kommer att generera många nya och viktiga arbetstillfällen samt ytterligare stärka vår position som en attraktiv och hållbar etableringsort, säger David Hofmann, VD Eskilstuna Logistik och Etablering AB.

– Det är mycket glädjande att Bockasjö fortsätter att investera i Eskilstuna Logistikpark och att GardenStore ges möjligheter att expandera sin verksamhet. Vi välkomnar GardenStore till Eskilstuna Logistikpark, säger Johan Holmqvist, Styrelseordförande Eskilstuna Logistik och Etablering AB.

– Vi gläder oss åt att få GardenStore som hyresgäst i detta nya logistikcenter, säger Joakim Hedin VD för Bockasjö AB. Det nya logistikcentret kommer att vara inflyttningsklart i februari 2023 och miljöcertifieras enligt BREEAM med betygsnivå Excellent. Solceller kommer att installeras och vara en del av de miljöinstallationer som byggnaden anpassas med, säger Joakim Hedin VD för Bockasjö.