Nyheter

Ny projektutvecklare på AF Gruppen

– Man når framgång genom att möta alla människor med respekt, oavsett om den du möter ska flytta in i sin första lägenhet, är betongare hos entreprenören eller vd hos en JV-partner.

Linn Axmalm Sundqwist är nyanställd projektutvecklare på AF Projektutveckling, som etablerat sig i Västsverige och nu riggar för en expansion.

– AF Projektutveckling har förvärvat flera nya projekt under 2021. Linn blir en av våra nyckelpersoner när vi nu fortsätter bygga projektportföljen tillsammans med JV-partners, säger Hans Östling, regionchef Västsverige för AF Projektutveckling.

Linn Sundqwist kommer att engagera sig i flera pågående projekt, bland annat profilprojektet Skeppsbron, som ska bli Göteborgs nya mötesplats vid vattnet. Här ska AF Projektutveckling tillsammans med OBOS utveckla ett av de tre stora bostadskvarteren.

– Jag gillar skarpt tanken på att jag är med och formar något som är samhällsdanande.

Linn fastnade för AF Projektutveckling för att bolaget verkar i ett sammanhang där det både finns kunnigt byggfolk och medarbetare som är vassa på utveckling av projekt.

AF Projektutveckling är en del av AF Gruppen med entreprenörer som HMB Construction, Betonmast och AF Bygg Syd på den svenska marknaden.

– Eftersom vi har kompetensen in-house blir det enklare att sträva mot samma mål och skapa bättre projekt, säger Linn.

– Jag vill att AF Projektutveckling ska bli känt för att vi är pålitliga, levererar kvalitativa projekt i rätt tid, är en god JV-partner och en god beställare – och att de som flyttar in i våra bostäder ska tycka att vi har skapat ett funktionellt och trivsamt hem.