Nyheter

Slutsålt: Nordrs projekt Änggårdsblicken i Flatås

Det nya bostadskvarteret Änggårdsblicken som Nordr utvecklat i Flatås, strax utanför Göteborg, är slutsålt. Utöver de 140 lägenheter som redan sålts i systerprojektet Flatås Park, har nu även samtliga 56 lägenheter i Änggårdsblicken sålts.

För Nordrs del innebär detta att den sista försäljningsetappen för bolagets projekt i Flatås är klar och fokus ligger nu på att färdigställa alla byggarbeten inför inflyttning i oktober 2021.

– Vi fick vår första markanvisning i Flatås för snart 15 år sedan och sedan dess har det varit en lång resa till där vi är idag. Det känns naturligtvis väldigt bra att vi nu sålt den sista lägenheten i Flatås men vi ser redan fram emot att kunna lansera nya projekt inom kort, säger Leif Danielsson, vd för Nordr Sverige

Änggårdsblicken i sin helhet och lägenheterna i projektet har utformats för att vara attraktiva för en bred målgrupp. Bostadshuset är 10 våningar högt med härlig utsikt in mot Linnéstan, Änggårdsbergen och söderut. Lägenheterna har 1-4 rum och kök som fördelar sig på en boyta om 32-102 kvm. De är planerade för att skapa funktion och trivsamhet på alla kvadratmetrar. De allra flesta lägenheter har även rymliga balkonger eller uteplatser.

– En viktig framgångsfaktor för Änggårdsblicken har varit att det har funnits något för alla. Vi ser det tydligt bland köparna att de är i alla åldrar, från 20 till 70 år. Samma gäller för var köparna kommer ifrån och där det vi att det är många från Västra Frölunda och Göteborg, men även andra närområden, säger Lisa Adelsson säljansvarig för Nordr.