Nyheter

Götenehus bygger i Sätofta utanför Höör

I Sätofta, Höörs kommun, uppför Götenehus Brf Sätofta Hage med 28 bostadsrätter i två olika radhusutföranden om 80 och 106 kvadratmeter. Strategiskt placerat mitt i Skåne med naturskönt läge och goda pendlings-möjligheter gör Sätofta Hage till en riktig familjeidyll.

Försäljningen är redan igång i samarbete med Fastighetsbyrån.

Brf Sätofta Hage får två typer av radhus som skapar en dynamik i kvarteret. Radhusen har skånska proportioner med putsade fasader. Centralt i området gestaltas även ett litet grönområde med lekplats för barnen. Samtliga hus får yteffektiv planlösning och två uteplatser. Radhusen ligger placerade runt den lugna innergatan med 1-planshusen på den västra sidan och 1,5-planshusen på den östra sidan mot det vidsträckta haglandskapet.

– Sätofta Hage är en riktig familjeidyll. Här är så lugnt och vackert, just ett sådant område man vill att sina barn ska växa upp i, säger Sofia Danås, projekt- och affärsutvecklare på Götenehus. Försäljning pågår i samarbete med Fastighetsbyrån i Höör. Spaden i backen planeras preliminärt till december i år och inflyttning av första etappen i maj 2023.

Läs mer om Brf Sätofta Hage:

www.gotenehus.se/satoftahage

Foto: Götenehus