Nyheter

Nyligen byggstart – snart slutsålt: Bjerreds torg

I centrala Bjärred har Midroc nyligen byggstartat bostäderna under projektnamnet Bjerreds torg. I projektet ingår Brf Paradhusen och Brf Residenset.

Brf Residenset består av 38 lägenheter med 2-4 rum och kök. Säljstarten rivstartade förra sommaren och idag är alla bostäder bokade utom en som är reserverad.

Ansvarig mäklare är Johanna Flodell på Fastighetsbyrån och hon säger att intresset för lägenheterna var stort:

– Det var länge sedan det byggdes nya bostäder i Bjärred så vi visste att det skulle finnas intresse, men att det skulle finnas så här många köpare så fort, det kunde vi inte ana.

Brf Paradhusen består av 16 radhus fördelade på tre plan à 143 kvm med egen trädgårdstäppa. Försäljningen har rullat på löpande och alla lägenheterna i föreningen är redan slutsålda.

Johanna Flodell berättar om försäljningsprocessen:

– I Brf Paradhusen har vi precis konverterat bokningsavtal till förhandsavtal så vi kan verkligen säga att alla radhusen är sålda. Det är inte så många hus, endast 16 stycken, så de blir ett unikt inslag i Bjärreds nya centrum.

Inflyttningen i Paradhusen och Residenset kommer att ske under våren 2023.

Johanna avslutar med att prata om framtiden:

– Jag tycker det är otroligt spännande att vi om mindre än två år har ett nytt centrum som kommer att sprudla av liv och rörelse. Det känns roligt att ha varit en del av detta fina projekt.