Nyheter

Säljsuccé för nyproducerat i sekelskiftesstil

I april påbörjades försäljningen av de 12 lägenheterna som ska byggas i sekelskiftesstil på Salängen i Borås.

Före den officiella säljstarten kontaktades de personer som varit tidigt ute med sin intresseanmälan för projektet och på bara två veckor såldes 10 av de 12 tillgängliga lägenheterna.

– Det är såklart jätteroligt och samtidigt lite ovanligt att knappt ha några lägenheter kvar till själva säljstarten, säger Felix Smith, ansvarig projektutvecklare på Cernera. Vi har lagt mycket omtanke på att arkitekturen ska passa omgivningen och den stora efterfrågan i projektet visar att vi varit rätt ute.

Villa Nordäng blir en liten, personlig, bostadsrättsförening med bra läge och smart planerade lägenheter. Om allt går som planerat blir detta Cerneras tredje projekt som blir slutsålt före byggstart på kort tid.