Nyheter

Nytt AR-objekt från Finja Betong

Finja Betong fortsätter sin satsning på AR, förstärkt verklighet, och lanserar nu ett växthus. Precis som tidigare kommer AR-objektet med en DIY-beskrivning, komplett med ritningar och materiallista.

Växthuset i beskrivningen är 13 kvadratmeter stort, med två helmurade väggar och övriga väggar murade till en tredjedel. Detta gör att du får en jämn temperatur över dagen då de murade väggarna i fullhöjd lagrar värmen som de sedan släpper ifrån sig när det blir kallare. Växthuset kan därför med fördel fungera även som orangeri.

Med hjälp av AR-objektet kan man digitalt placera växthuset i trädgården, rotera byggnaden och se hur den färdiga konstruktionen kommer se ut på plats. Man kan även virtuellt gå in i växthuset och se den invändiga ytan samt se ut genom de stora fönsterna.